ShengFa Protection Film Factory UvodFilm o zaštiti tepiha,Film o zaštiti od plastičnih tepihaProzorsko staklo zaštitni filmAuto Paint Surface Protection Film
Blue Window Glass Protective Film Štiti i prozorsko staklo i okna tokom instalacije, slikanja, gradnje, primjene štuka, preuređenja i rušenja. Ovaj film je savršen i za poslove u zatvorenom i na otvorenom. Smanjuje čišćenje i struganje na kraju procesa izgradnje, štedeći svoje vrijeme i novac.Zaštitni film Za auto tijelo može odvojiti boju od zraka, spriječiti kiselu kišu, spriječiti oksidaciju, zaštititi svjetlinu tijela automobila, te ih je lako očistiti. Zaštitni film ima funkcije UV zaštite, tvrdoće, otpornosti na wear i anti-sudara.


Wood Door Surface Protection FilmAluminijski površinski zaštitni film
Film za drvena vrata može zaštititi Tepih kako bi se izbjegla ogrebotina, oznaka, oštećenja i prljavština u procesu savijanja, preširanja, formiranja rola, transporta i instalacije itd.ShengFa aluminijski površinski zaštitni film može zaštititi aluminijske profile od nule, marke, oštećenja i prljavštine u procesu savijanja, preširanja, formiranja rola, transporta i instalacije itd. Ovaj crno-bijeli zaštitni film ima predivan izgled i odličan kvalitet. Može se koristiti za sve vrste Aluminijskih profila sa različitim lepivom kao što je visoko,srednje ili nisko lepljivo. I ovaj film se može lako primijeniti i ukloniti, ne ostavljajući ljepilo za ostatke nakon uklanjanja, uz dobru vremensku sposobnost.


Mermerna površina Zaštitni film Zaštitite mermerFilm o zaštiti aparata od nerdjajučeg čelika
Zaštitni film Zaštitite mermer od ogrebotina i prašine mermernim zaštitnim filmom. Pruža odličnu barijeru od vlage i opire se cijepanju i cijepanju. Ovaj mramorni film za zaštitu se glatko valja i lako uklanja. Marble Protective Film je savršen film za zaštitu skupog mermer na mjestu posla ili za potrebe isporuke.Zaštitni film za uređaj od nehranjivog čelika obično se koristi za sprečavanje trenja i ogrebotina tokom transporta, te za izbjegavanje kontaminacije na površini električnih aparata. Ovaj zaštitni film je izgubio funkciju kada aparat počne raditi, tako da ga treba spustiti.


Kućanski aparati Površinska zaštita FilmCrno bijeli film za zaštitu od nehranjivog čelika
Zaštitni film za kućni aparat obično se koristi za sprečavanje trenja i ogrebotina tokom transporta, te za izbjegavanje kontaminacije na površini električnih aparata. Ovaj zaštitni film je izgubio funkciju kada aparat počne raditi, tako da ga treba spustiti.k bijeli zaštitni film od nehriđenog čelika je napravljen polietilenim filmom. To će osigurati zaštitnu barijeru za grebanje, označavanje, oštećenje i prljavštinu u procesu savijanja, pritiskanja, udaranja, reznja, transporta i instalacije.


Shengfa Protection Film Co., LtdShengFa Film o zaštiti tepiha
Podna zaštita Plastični film,Film za zaštitu od drvenog drveta,Drvo Podna zaštita Film,Samoljenjiva zaštita poda Film,Zaštita od tepih maske Film,Zaštitni film za tepise,Film za zaštitu od plastičnog tepiha,Sigurnosno staklo Film za prozore,Privremeni zaštitni film,Zaštitni film za aluminij,Zaštitni film od nehranjivog čelika.Jednom očistite tepih i DRŽITE GA ČISTIM ovim sjajnim proizvodom. Poboljšajte sliku vozila sa Protects tepihom tokom demoa, transporta ili održavanja. Plastični film za zaštitu tepiha štiti svježe očišćene ili obojane tepihe i daje korištenim automobilima novi izgled i osjećaj automobila.


Pe zaštitni film za vrataPodna zaštita Film
PE zaštitni film za površinu vrata je u mogućnosti da odgovara različitim potrebama kupaca. Osim toga, naš PE zaštitni film dostupan je u raznim bojama, kao što su prozirna boja, plava, bijela itd., na kojoj se obrasci i riječi mogu štampati prema zahtjevima kupaca. Štoviše, naš zaštitni film se može prilagoditi.Privremeni podni zaštitni film je odličan proizvod koji može dobro zaštititi tepih, pod, pločice i stepenice. Ako imate kućne ljubimce ili trebate ukrasiti svoju kuću nedavno, bit će dobra ideja da koristite privremeni film za zaštitu tepiha. Ne trebaš puno vremena da bi počistio kuću. Privremeni film za zaštitu tepiha je vrlo jednostavan za upotrebu samo za jednu osobu.