Statički film od nehrdjajučeg čelika PE

Statički film od nehrdjajučeg čelika PE

Neinless Steel PE Static Film ShengFa nudi širok spektar samoljepoljenjivih filmova od nehriđajućeg čelika za zaštitu od nerdjajućeg čelika sa svim tipičnim nivoima površine ili završiti kvalitetu. Uobičajene primjene su namotaje od nehromog čelika i ploče (npr. liftovi) kao i ukrasne i konstruktivne...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvođenje

ShengFa nudi širok spektar samoljepoljenjivih filmova od nerdjajućeg čelika za zaštitu od nehrdjajućeg čelika sa svim tipičnim nivoima površine ili završiti kvalitetu. Uobičajene primjene su namotaje i ploče od nerdjajućeg čelika (npr. liftovi) kao i ukrasni i konstruktivni nehranjivi čelik za tipične kuhinjske primjene (hladnjaci, mašine za pranje posuđa, podlošci posuđa itd.). PE film zamjenjuje tradicionalne, skuplje materijale i time se za vaše prijave zajamče profitabilnost.


Detalji o proizvodu

Dužina:kao zahtjev svakog kupca

Pakiranje:Roll u kutiji ili se može prilagoditi

MOQ:10000 kvadratni/metar

Vrijeme isporuke:T/T (30% od ukupnog iznosa depozita i 70% bilansa nakon slanja B/L kopije za 3 dana)

Posebni zahtjevi:Kao zahtjevi kupaca


Može isprintati vlastiti logo

Bilo koja boja se može proizvesti


Craftsmanship of ShengFa

Statični film od nerdjajućeg čelika PE pruža pouzdanu zaštitu za posebno zahtjevne procese kao što su duboko crtanje ili lasersko rezati. Za procese dubokog crtanja, određena ShengFa prednost proizvoda je manje snaga za obnavljanje. Ove mogu biti opremljene sa "Easy Peel" svojstvima i time povećavaju brzinu odvlaka, što poboljšava efikasnost procesa.


Naša Fabrika

未标题-1


Snaga ShengFa

1. Već više od 15 godina se specijaliziramo za proizvodnju samoljenjivog filma za nerdjajući čelik.

2. Statički filmovi iz ShengFa od nehrdjajućeg čelika PE moraju proći seriju testova, a to su vlažnost i visoko temp test, elektronski test za skidanje, zadnji test lijepka itd.

3. OEM servis.

4. Vjerujemo da ne bi trebali plaćati uzorke. Besplatni uzorci će vam biti dostavljeni ako imate bilo kakvu kamatu. Kada proрe testiranje kvaliteta, moћeљ nas smestiti sa narudћbinom bez oklijevanja. Zato nas puno mušterija nađe za priličan i kvalitetan zaštitni film.

5. 7-30 radnih dana nakon što primimo vašu službenu narudžbu ili depozit, ako imate sreće, isporučićemo ga ranije zbog proizvoda na zalihama.Ovdje su naši kontakt podaci:

E-mail: zakiliu6688@aliyun.com

Mobilni:+86 13771063101

Naše želje

Ukoliko ste zainteresovani za bilo koji od naših proizvoda, molimo vas da nas ljubazno kontaktirate. Radujemo se izgradnji poslovnog odnosa sa vama!

Hot Tags: nehranjivi čelik pe statički film, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, prilagođeni, kupuju, cena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like