Pe plastični film za nehrđajući čelik

Pe plastični film za nehrđajući čelik

Pe plastični film za nehrđajući čelik 1. ShengFa površinski zaštitni film za nehrđajući čelik može se izravno nanijeti na čelične ploče i srodne proizvode koji nisu očišćeni i pomoći će uklanjanju postojeće prašine na njemu. 2. Ima stabilan kapacitet prianjanja i ne treba' nije potrebno ponovno nanošenje na ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod

1. Ima stabilan kapacitet prianjanja i ne treba&br. 39; ponovno ga nanošenje na licu mjesta.

2. ShengFa površinski zaštitni film od nehrđajućeg čelika lako se ljušti s panela i ne ostavlja ostatke koji zahtijevaju čišćenje.

3. ShengFa film za površinsku zaštitu od nehrđajućeg čelika različitih vrsta boja, ako trebate, bit će dostupan tisak logotipa.

4. ShengFa površinski zaštitni film za nehrđajući čelik se uvijek koristi stroj.


Deatails

Naziv proizvoda: Pe plastični film za nehrđajući čelik

Dostupne boje: prozirna, plava, mliječno bijela ili se mogu prilagoditi

Ekološki: Da

Sirovina: PE

Lepak: Da

Štampanje: Zaštitni film od nehrđajućeg čelika takođe prihvata štampanje logotipa, na površini od nehrđajućeg čelika može se štampati više od 1-4 boje

Min order: 10000 kvadratnih metara

Posebni zahtevi: Prema zahtevima kupaca


流程3完成

FAQ

P: Da li ste proizvođač ili trgovačko poduzeće?

O: Imamo vlastitu fabriku sa specijalizovanim timom. Možemo vam pružiti uslugu prilagođavanja na jednom mjestu za vaše posebne potrebe.


P: Dajete li besplatan uzorak? A koliko će dana trebati?

O: Da, možemo vam pružiti besplatni uzorak, naravno da je bolje ako želite platiti kurirsku pristojbu. Trebat će nam 2-3 dana da pripremimo uzorak.


P: Zašto birati tebe?

O: Imamo više od 17 godina iskustva u filmskoj industriji, naši proizvodi su se dobro prodavali u Japanu, Koreji, na Bliskom Istoku, u evropskim zemljama itd. Naši proizvodi su odobreni i naširoko se koriste u elektroničkoj industriji na domaćem tržištu i u inostranstvu.Evo naših kontakt podataka:

E-mail: zakiliu6688@aliyun.com

Mobilni telefon: +86 13771063101

Ako imate bilo kakvih pitanja ili citata o ShengFa PE zaštitnom filmu, obratite mi se.

Hot Tags: Pe plastična folija od nehrđajućeg čelika, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, kupi, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like