Pe film od nehrđajućeg čelika

Pe film od nehrđajućeg čelika

Uvođenje zaštitnog filma od nehrđajućeg čelika ShengFa nudi širok spektar filmova za zaštitu nehrđajućeg čelika za svaku površinu. Od obrađenih i grubih završnih premaza do lakova visokog sjaja i svjetlosnih žarišta, sve površine od nehrđajućeg čelika su prekrivene. Naši filmovi su primenjeni ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod

ShengFa nudi široku paletu filmova za zaštitu nehrđajućeg čelika za svaku površinu. Od obrađenih i grubih završnih premaza do lakova visokog sjaja i svjetlosnih žarišta, sve površine od nehrđajućeg čelika su prekrivene. Naši se filmovi primjenjuju na inox u svim oblicima; hladno valjane listove i zavojnice na toplo valjane ploče takođe. Zaštitimo sve aplikacije poput liftova, ukrasnih ploča i građevinskih proizvoda zajedno s domaćim aparatima kao što su hladnjaci, navlake za suđe i perilice posuđa. Svi su sigurno pokriveni.

ShengFa zaštitni film od nehrđajućeg čelika za proizvodnju ljepila u kući, posebno izrađen za nehrđajući čelik. Podloge koje su polirane abrazivnim pojasom ili polirnim spojevima savršeno se podudaraju. Da biste lakše identificirali smjer poliranja, zaštitni film FILM otisak sa usmjerene strelice ili linije koje pomažu naknadnoj obradi i ugradnji.


Detalji o proizvodu

ime proizvodaPe film od nehrđajućeg čelika
SirovinaPE
BojaZahtjevi za crno bijelo-klorrastcustomeri'
Debljina0,02mm-0,15mm ili prilagođeno
Dužina50-2000m ili prilagođeno
Širina100mm-1600mm ili prilagođeno
PakovanjeUvaljajte u karton ili ga možete prilagoditi
MOQ10000 kvadratnih metara
Vrijeme isporuke7-30 dana nakon uplate pregovora

Poseban

Zahtevi

Zahtevi za asistere'

3

FAQ


Evo naših kontakt podataka:

E-mail: zakiliu6688@aliyun.com

Mobilni telefon: +86 13771063101

Za više informacija o tome kako odabrati zaštitni film ili dobiti uzorke danas, kontaktirajte nas putem telefona ili e-pošte.

Hot Tags: pe film za nehrđajući čelik, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, kupi, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like