Zaštitni film bez ostataka za list nehrđajućeg čelika 304

Zaštitni film bez ostataka za list nehrđajućeg čelika 304

Zaštitni film za ostatke od nehrđajućeg čelika bez listova 304 Ovaj proizvod je dizajniran za zaštitu nehrđajućeg čelika od završne obrade, prljavštine, korozije, UV svetla i drugih oštećenja u svim fazama proizvodnog ciklusa i isporuke, kao što su rezanje, presavijanje, profiliranje, crtanje i ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod

Ovaj je proizvod dizajniran za zaštitu nehrđajućeg čelika od završetka strujanja, prljavštine, korozije, UV svjetla i drugih oštećenja u svim fazama proizvodnog ciklusa i isporuke, poput rezanja, presavijanja, profiliranja, izvlačenja i bušenja. Može se koristiti i za zaštitu ostalih nehrđajućeg čelika sa završnim ogledalom, poput nehrđajućeg čelika # 8 i sl.

Ovaj zaštitni film sastoji se od troslojnog kombiniranog ekstrudiranog polietilenskog filma i ljepila topljivog u vodi. Najčešće je boja ovog filma plava. Mogu se prilagoditi i druge boje, poput crno-bijele, prozirne i sl. Debljina filma od 60u je najisplativija, jer je prilično jaka da odoli većini ogrebotina, a trošak nije visok. S obzirom da je površina nehrđajućeg čelika 304 lima vrlo glatka, zaštitni film je dizajniran s niskom viskoznošću. Može se lako nanijeti na lim i lako ukloniti bez ostataka. Obe sirovine su ekološki prihvatljive. Do sada je ovaj zaštitni film najefikasniji način zaštite nehrđajućeg čelika.


Deatails

ime proizvodaZaštitni film bez ostataka za list nehrđajućeg čelika 304
Dostupne bojeProzirno, plavo, mliječno bijelo ili se može prilagoditi
EkološkiDa
SirovinaPolietilen (PE)
LepakDa
Za ispisPovršinski zaštitni film s lakom od nehrđajućeg čelika 304 takođe prihvata štampanje logotipa, na površini se može ispisati više od 3 boje
Vrijeme isporukeDostavlja se u roku od 7-30 dana nakon uplate
Min order10000 kvadratnih metara
Posebni zahteviPrema zahtevima kupaca


Aplikacije

Zaštitite svoj dekorativni i konstruktivni lim od nehrđajućeg čelika BA 304 za tipične kuhinjske primjene od različitih vrsta oštećenja. Na primjer, komercijalni hladnjak, kućni hladnjak, sudoperi / tuš, perilice posuđa itd.


Konkurentske prednosti

Film s nekoliko mrlja.

Život na otvorenom 6 meseci.

Niski troškovi ali velika vrijednost.

Lako se ljušti i odlaže.

Minimalna kontaminacija nakon uklanjanja.

Logotip i zaštitni znakovi mogu se odštampati na zaštitnom filmu u reklamne svrhe.


Naša usluga

1. Zaštitni film će se isporučivati ​​u širokom rasponu veličina, boja, prozirnosti, prijanjanja i eventualno odabrati različite vrste kao zahtjeve kupaca.

2. ShengFa posluje više od 10 godina s mnogim kompanijama.

3. Pružamo besplatnu tehničku uslugu u vezi s proizvodima i pitanjima primjene.

4. Možemo zagarantovati pravovremenu isporuku uzoraka i robe.

5. Odštampani uzorak će se prilagoditi vašim potrebama.Evo naših kontakt podataka:

E-mail: zakiliu6688@aliyun.com

Mobilni telefon: +86 13771063101

Ako ste zainteresirani za neki od naših proizvoda, molimo vas da nas kontaktirate. Veselimo se izgradnji poslovnog odnosa s vama!

Hot Tags: bez ostataka zaštitna folija za završnu obradu od nehrđajućeg čelika 304 lista, Kina, prodaja, proizvođači, tvornica, prilagođena, kupi, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like