Zaštitni film štampan s logotipom

Zaštitni film štampan s logotipom

Informacije o logotipu Odštampani zaštitni film Ispišite svoj kompanijski' s logotip na vašoj zaštitnoj plastičnoj foliji! Promovirajte brendiranje i prodaju svojim klijentima prilagođenim ispisanim porukama ili uputama za ispis ili porukama opasnosti. Zaštitni film tiskan na informacijama o logotipu detaljno Opis proizvoda: ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod

Odštampajte logotip svoje kompanije&# 39 na zaštitnoj foliji od plastike! Promovirajte brendiranje i prodaju svojim klijentima prilagođenim ispisanim porukama ili uputama za ispis ili porukama opasnosti.Deatails

ime proizvodaZaštitni film s informacijama o logotipu
Dostupne bojeProzirno, plavo, mliječno bijelo ili se može prilagoditi
EkološkiDa
SirovinaPolietilen (PE)
LepakDa
Za ispisMože se ispisati više od 1-4 boje
Vrijeme isporukeDostavlja se u roku od 7-30 dana nakon uplate
Min order10000 kvadratnih metara
Posebni zahteviPrema zahtevima kupaca


opis proizvoda

Zaštitni film s informacijama o logotipu vrlo je isplativ način prenošenja vaše poruke, a ujedno je i višenamjenski alat koji se može koristiti za oglašavanje, identificiranje proizvoda, označavanje poruka upozorenja i savjete za rukovanje. Promovirajte profesionalnost svoje kompanije i informirajte kupce o ostalim proizvodima ili uslugama koje nudite.


Funkcije

Štampani zaštitni film s informacijama o logotipu tvrtke ShengFa jasno se drži da će zaštititi više površina vaših proizvoda.


Tokom industrijske proizvodnje:

1. profili od nehrđajućeg čelika

2.Aluminijski profili

3.Plastični profili

4.Ostali metali


Tokom izgradnje:

1.Tepih

2. Prozor i staklo

3. Pod

4.Marble

5.Ostala tvrda površina i kućne aplikacije


Naš zaštitni film ne samo u procesu obrade, mehaničke obrade, transporta, montaže, skladištenja i drugih procesa na proizvodima za zaštitu površine, već i kroz ispis na površini vašeg logotipa kako bi povećao vidljivost vašeg proizvoda.


Naša fabrika

未标题-1


Zašto odabrati ShengFa?

1. Specijalizirani smo za proizvodnju zaštitnih filmova više od 15 godina, a svi naši kupci imaju dobre kredite tako da imamo stalni lanac kapitala.

2. Kontrola kvaliteta kroz cijeli proces proizvodnje.

3. Opća inspekcija pričvršćenja prije pakiranja.

4. Mnogo drugih veličina koje odaberete. Vaši interesi se mogu u potpunosti garantovati.

5. Bilo koji od naših proizvoda koji ste zainteresirani ili bilo koje prilagođene narudžbe koje želite da pošaljete, bilo koje predmete koje želite kupiti, javite nam vaše zahtjeve. Naš tim će dati sve od sebe da vam pomogne.Evo naših kontakt podataka:

E-mail: zakiliu6688@aliyun.com

Mobilni telefon: +86 13771063101

Ako ste zainteresirani za neki od naših proizvoda, molimo vas da nas kontaktirate. Veselimo se izgradnji poslovnog odnosa s vama!

Hot Tags: zaštitni film za logotip, štampa, logotip, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, prilagođeni, kupujte, cena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like