Prozirni ljepljivi zaštitni film

Prozirni ljepljivi zaštitni film

Bistri ljepljivi zaštitni film Prozirni ljepljivi zaštitni film široko se primjenjuje na površinsku zaštitu stakla i prozora tokom konstrukcija, rekonstrukcija i slika. Takođe se mogu koristiti za oblaganje laminatnih podova, tepiha, trotoara (ili drugih podova sa osetljivim…
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod

Clear Sticky zaštitni film se široko primjenjuje na površinsku zaštitu stakla i prozora tokom konstrukcija, rekonstrukcija i slika. Takođe se mogu koristiti za oblaganje laminatnih podova, tepiha, trotoara (ili drugih podova sa osetljivom površinom), vrata, nameštaja itd. Tokom rekonstrukcije. Zahvaljujući svom ljepljivom sloju, folije neće biti zavađene, ne moraju se lijepiti po njegovom obodu i mogu se lako ukloniti nakon završetka bilo kakve konstrukcije. Naravno, može se ukloniti bez ikakvih tragova ili ostataka ljepila.

Osim toga, ovaj samoljepljivi, polietilenski zaštitni film zaštitit će osjetljive staklene površine od prljavštine, prašine i drugih mrlja koje se često mogu pojaviti za vrijeme farbanja, brušenja, obnove i transporta. Bistri ljepljivi zaštitni film lako se nanosi i uklanja i ima otpornost na UV zračenje do 6 mjeseci.


Detalji o proizvodu

Dužina: kao svaki zahtev kupca'

Pakovanje: Umotajte u karton ili se može prilagoditi

MOQ: 10000 kvadratnih metara

Vrijeme isporuke: T / T (30% ukupnog iznosa i 70% iznosa nakon faksiranja B / L kopije u roku od 3 dana)

Posebni zahtevi: kao kupci' zahteve


Može ispisati vlastiti logo

Može se proizvesti bilo koja boja


Ključne karakteristike

Zaštita okoliša, izdržljivost, zdravlje& sigurno

Izdrživa vruća temperatura

Anti-aging


Naša fabrika

未标题-1


FAQ

P: Koji su vaši glavni proizvodi?

O: Naši glavni proizvodi su prozirni film, mliječno bijeli film, plavi film i crno bijeli film. Može zaštititi brojne proizvode da izbjegnu ogrebotine, oznake, oštećenja i prljavštine u procesu savijanja, prešanja, oblikovanja valjaka, transporta i ugradnje itd.


P: Mogu li naručiti ShengFa zaštitni film s tiskom (logotip ili bilo koji drugi)?

O: Da. ShengFa film može biti odštampan u 1-4 boje za vaš logo, zaštitni znak, reklamu, navesti uslove upotrebe, beleške o sastavljanju vaših proizvoda i navesti tehničke standarde.


Q. Kontrola kvaliteta

O: Posjedujemo testnu laboratoriju za kontrolu kvaliteta i pregled proizvoda prije isporuke. Imamo standardna pravila za inspekciju od sirove tvari do krajnjeg proizvoda.
Naše želje

Evo naših kontakt podataka:

E-mail: zakiliu6688@aliyun.com

Mobilni telefon: +86 13771063101

Ako ste zainteresirani za neki od naših proizvoda, molimo vas da nas kontaktirate. Veselimo se izgradnji poslovnog odnosa s vama!

Hot Tags: prozirni ljepljivi zaštitni film, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, kupi, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like