Crno-bijeli PE film

Crno-bijeli PE film

Crno-bijeli PE film Ovaj crno-bijeli PE film odličan je rješenje za primjenu silaže, zatamnjeni film za staklenike ili bilo koji pokrivajući zahtjev koji zahtijeva potpunu blokadu svjetlosti. Jedna strana ovog polietilenskog filma je bijela da odražava svjetlost i toplinu, dok je druga strana crna ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod

Ovaj crno-bijeli PE film odličan je rješenje za primjenu silaže, zatamnjeni film za staklenike ili bilo koji drugi pokrivni zahtjev koji zahtijeva potpunu blokadu svjetlosti. Jedna strana ovog polietilenskog filma je bijela da reflektira svjetlost i toplinu, dok je druga strana crna koja pruža 100% blokadu svjetlosti i ima jednogodišnju garanciju protiv propadanja od UV zraka.

shengfa-a-001 (1).jpg


Detalji o proizvodu

Dužina: kao svaki zahtev kupca'

Pakovanje: Umotajte u karton ili se može prilagoditi

MOQ: 10000 kvadratnih metara

Vrijeme isporuke: T / T (30% ukupnog depozita i 70% stanja nakon faksiranja B / L kopije u roku od 3 dana)

Posebni zahtevi: kao kupci' zahteve


Može ispisati vlastiti logo

Može se proizvesti bilo koja boja


Aplikacije

Tipične primjene za crno-bijeli PE film su lakirane i neobojene ploče, nehrđajući čelik i aluminij. Različite debljine, različiti nivoi adhezije. Svi proizvodi izrađeni su prema mjeri korisnika kako bi se osigurala maksimalna zaštita površine tijekom proizvodnje, transporta ili ugradnje. Korištene ljepljive smjese posebno su razvijene za lako uklanjanje filma sa zaštićene površine tako da neće ostaviti tragove i ostatke ljepila.


Ključne karakteristike

1. Ekološka, ​​trajna.

2. garancija od jedne godine protiv UV degradacije.

3. Health& sigurno.

4. Izdržljiv na vruću temperaturu, protiv starenja.


Naša fabrika

201804261351499679867.pngFAQ

P: Kako je vaša cijena?

O: Izravna fabrika, imamo cijeli proces radne linije od platforme do glavnih dijelova.


P: Mogu li naručiti ShengFa zaštitni film s tiskom (logotip ili bilo koji drugi)?

O: Da. ShengFa film može biti odštampan u 1-4 boje za vaš logo, zaštitni znak, reklamu, navesti uslove upotrebe, beleške o sastavljanju vaših proizvoda i navesti tehničke standarde.


P: Mogu li nanijeti zaštitnu foliju ShengFa na bilo koju površinu?

O: Sa svakim projektom odgovara, odgovor koji zadovoljava vaše potrebe moguć je samo razgovorom o vašim zahtjevima i na taj način daje najbolji savjet. Imamo vrste zaštitnog filma od umjetnog mramora.


Q.Kvaliteta kvaliteta

O: Posjedujemo testnu laboratoriju za kontrolu kvaliteta i pregled proizvoda prije isporuke. Imamo standardna pravila za inspekciju od sirove tvari do krajnjeg proizvoda.


P. Kako mogu dobiti više informacija o vašim zaštitnim filmovima?

O: Pošaljite nam upit o vašim potrebnim proizvodima, a također možete posjetiti našu web stranicu https://wxsfbhm.en.alibaba.com za više.


Naše želje

Ako ste zainteresirani za neki od naših proizvoda, molimo vas da nas kontaktirate. Veselimo se izgradnji poslovnog odnosa s vama!

Hot Tags: crno-bijeli pe film, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, kupi, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like