Samoljepljivi zaštitni film

Samoljepljivi zaštitni film

Samoljepljiva folija za zaštitu ploče Samoljepljiva zaštitna folija za pultove Držite brojače zaštićene od ogrebotina i mrlja na vašem sljedećem radilištu. Ovaj plavi tonirani film se lako instalira i uklanja. Savršen za upotrebu prilikom izrade, transporta, isporuke, instalacije i nakon ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Samoljepljivi zaštitni film

Samoljepljiva zaštitna folija za pultove Držite brojače zaštićene od ogrebotina i mrlja na sljedećem radilištu. Ovaj plavi tonirani film se lako instalira i uklanja. Savršen za upotrebu tokom izrade, isporuke, isporuke, instalacije i nakon instalacije kako bi se radna površina izgledala nova dok se ne završi sav posao.

image


Detalj

ime proizvoda Samoljepljivi zaštitni film
Dostupne boje Prozirno, plavo, mliječno bijelo ili se može prilagoditi
Prijatelj okoliša Da
Sirovina Polietilen (PE)
Lepak Da
Printable Može se štampati više od 1-4 boje
Vrijeme dostave Isporučeno u roku od 7-30 dana nakon uplate
Min 10000square meters
Posebni zahtjevi Prema zahtjevima kupaca


Karakteristike proizvoda

Sačuvajte profitnu maržu

Ostavlja countertop izgleda novo

Štiti od skupih ogrebotina, marsa, ogrebotina, dipova, čipsa

Koristite tokom izrade, otpremanja, isporuke, instalacije i nakon instalacije da bi se pultovi pokazali novim sve dok se radovi ne završe

Prljavština, prašina i ostaci i presavijeni u plastiku kada se uklone radi čistog odlaganja


Naša fabrika

未标题-1


Zašto kupci biraju naš samolepljivi zaštitni film

image


Zašto odabrati ShengFa?

1. 15 godina poslovnog iskustva

Specijalizirani smo za proizvodnju zaštitnog filma već više od 15 godina, a svi naši kupci imaju dobar kredit tako da imamo stabilan lanac kapitala.

2. Superiorna sirovina

100% sirovina koje smo obezbijedili je najkonkurentnija osnova u odnosu na drugu istu granu industrije bez više mjehurića i ravne linije na površini role.

3. Besplatni uzorci

Vjerujemo da ne trebate plaćati uzorke. Zbog toga nas mnogo kupaca pronalazi za prikladan i kvalitetan film za površinsku zaštitu namještaja.

4. Sigurni uvjeti plaćanja

Brinete o sigurnosti plaćanja? Došli ste na pravo mjesto. Nudimo Alibaba Trade Assurance koji je jedan od najsigurnijih i najpouzdanijih uslova plaćanja u svetu koji smo pružili, što će značajno zaštititi vaše prednosti.Ako ste zainteresirani za neki od naših proizvoda, molimo Vas da nas kontaktirate. Mi se radujemo izgradnji poslovnog odnosa s vama!

Hot Tags: samoljepljivi zaštitni film, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, kupiti, cijena, OEM, za prodaju

Upit

You Might Also Like