Zaštitna folija za tvrdu površinu

Zaštitna folija za tvrdu površinu

Zaštitna folija za tvrdu površinu Ovaj zaštitni film tvrde površine razvijen je sa preciznim nivoima prianjanja kako bi se osiguralo čisto uklanjanje i osigurala zaštita od strugotina ili ogrebotina. Brzo i jednostavno nanosi na većinu tvrdih površina zaštitni film vam omogućava da efikasno i efikasno ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Zaštitna folija za tvrdu površinu

Ovaj zaštitni film tvrde površine razvijen je sa preciznim stepenima prianjanja kako bi se osiguralo čisto uklanjanje i osigurala zaštita od strugotina ili ogrebotina.

image

Brzo i jednostavno naneti na većinu tvrdih površina zaštitni film vam omogućava da efikasno i efikasno zaštitite kuhinjske radne ploče i jedinice, popločane površine u vašoj kuhinji ili kupatilu, uključujući podove, pa čak i sanitarije!

Visoko vidljivi, otporni na površinu zaštitni film koji je otporan na probijanje i kidanje štiti vaše osjetljive površine od prašine, prljavštine i izlijevanja. Budući da su samoljepljive, nema potrebe za dodatnom trakom ili pričvršćivanjem sa zaštitnom folijom od tvrde površine. Jednostavno se razvaljajte i zagladite.

Prije uklanjanja može se ukloniti ili usisati kako bi se osiguralo da nema kontaminacije drugih površina. Naše posebno formulirano ljepilo osigurava da nema ostataka nakon uklanjanja. film za zaštitu tvrdih površina može se ostaviti na mjestu do 6 tjedana.

Ako imate nekoliko područja za zaštitu tvrdih površina, zaštitni film može biti isplativo rješenje jer se može koristiti za zaštitu većine tvrdih površina, uključujući stepenice, kuhinju, podne radne ploče i jedinice i kupaonice.


Deatails

ime proizvoda Zaštitna folija za tvrdu površinu
Dostupne boje Prozirno, plavo, mliječno bijelo ili se može prilagoditi
Prijatelj okoliša Da
Sirovina Polietilen (PE)
Lepak Da
Printable Može se štampati više od 1-4 boje
Vrijeme dostave Isporučeno u roku od 7-30 dana nakon plaćanja
Min 10000square meters
Posebni zahtjevi Prema zahtjevima kupaca


Naša fabrika

. 标题 -1


FAQ:

Koja je aplikacija za zaštitnu foliju?

Mermerne, podne i granitne površine mogu imati korist od zaštitne folije tvrde površine. Pomaže da se boja, prljavština, ulje i druge tekućine oštete ili mrlje na površini

Šta je karakteristično za tvrdu površinsku zaštitnu foliju?

1.Quickly Applied

Jednostavno se razvaljajte i zagladite.

2. Ostaje na mestu

Budući da je samoljepljiva, zaštitna folija za čvrstu površinu će ostati na svom mjestu, osiguravajući stalnu zaštitu površine.

3.Industrijska snaga

Otporan na probijanje i kidanje.

4..Waterproof

Zaustavlja kontaminaciju izlijevanja.

5.Hygienic

Može se pomesti ili usisati prije uklanjanja, izbjegava širenje kontaminacije.


Ako ste zainteresirani za neki od naših proizvoda, molimo Vas da nas kontaktirate. Mi se radujemo izgradnji poslovnog odnosa s vama!

Hot Tags: zaštitni film za tvrdu površinu, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, kupiti, cijena, OEM, za prodaju

Upit

You Might Also Like