Ljepljiva PE pločica i zaštitna folija od mramora

Ljepljiva PE pločica i zaštitna folija od mramora

Ljepljive PE pločice i mramorne zaštitne folije i druge umjetne mramorne površine su vrlo osjetljive na kontaminaciju i ogrebotine tijekom skladištenja i transporta. Mala ogrebotina ili kontaminacija na površini može uticati na vrijednost cijelog materijala. Ako je površina ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ljepljiva PE pločica i zaštitna folija od mramora

Pločice i druge veštačke mermerne površine su veoma podložne kontaminaciji i ogrebotinama tokom skladištenja i transporta. Mala ogrebotina ili kontaminacija na površini može uticati na vrijednost cijelog materijala. Ako površina proizvoda ima zaštitnu foliju, ta situacija će biti vrlo različita.


Cijene zaštitnih filmova u odnosu na cijenu keramičkih pločica ili mramora mogu se potpuno zanemariti, ali je uloga zaštitnog filma od velike važnosti. Zaštitni film ne samo da čuva površinu pločica ili mermera od ogrebotina tokom skladištenja i transporta, već i sprečava da se prašina zagadi. Kada kupac odlepi zaštitni film, površina pločice ili mermera je kao da je upravo proizvedena.


Proizvode odlične keramičke pločice ili mramorne zaštitne folije zahtijevaju bogato iskustvo i tehnologiju, viskoznost zaštitnog filma treba kontrolirati vrlo dobro, ne samo vrlo poslušno, i lako se uklanja, najvažnije je da nema ostataka .

image

Deatails

ime proizvoda Ljepljiva PE pločica i zaštitna folija od mramora
Dostupne boje Prozirno, plavo, mliječno bijelo ili se može prilagoditi
Prijatelj okoliša Da
Sirovina Polietilen (PE)
Lepak Da
Printable Može se štampati više od 1-4 boje
Vrijeme dostave Isporučeno u roku od 7-30 dana nakon uplate
Min 10000square meters
Posebni zahtjevi Prema zahtjevima kupaca


Naša fabrika

未标题-1


Zašto odabrati našu zaštitnu foliju za lepljenje PE i mermera

imageZašto odabrati ShengFa?

1. 15 godina poslovnog iskustva

Specijalizirani smo za proizvodnju zaštitnog filma već više od 15 godina, a svi naši kupci imaju dobar kredit tako da imamo stabilan lanac kapitala.

2. Superiorna sirovina

100% sirovina koje smo obezbijedili je najkonkurentnija osnova u odnosu na drugu istu granu industrije bez više mjehurića i ravne linije na površini role.

3. Besplatni uzorci

Vjerujemo da ne trebate plaćati uzorke. Zbog toga nas mnogo kupaca pronalazi za prikladan i kvalitetan film za površinsku zaštitu namještaja.

4. Sigurni uvjeti plaćanja

Brinete o sigurnosti plaćanja? Došli ste na pravo mjesto. Nudimo Alibaba Trade Assurance koji je jedan od najsigurnijih i najpouzdanijih uslova plaćanja u svetu koji smo pružili, što će značajno zaštititi vaše prednosti.

Ako ste zainteresirani za neki od naših proizvoda, molimo Vas da nas kontaktirate. Mi se radujemo izgradnji poslovnog odnosa s vama!

Hot Tags: ljepilo PE pločica i mramora zaštitni film, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeno, kupiti, cijena, OEM, za prodaju \ t

Upit

You Might Also Like