Pe zaštitna folija za staklo

Pe zaštitna folija za staklo

Pe zaštitna folija za staklo od pleksiglasa Zaštitna folija od pleksiglasa ShengFa jedna je od najprodavanijih u našoj kompaniji. Kada smo govorili o pleksiglasu, koji se naziva i PMMA list, akrilni list ili perspeks, znamo da je površinska zaštita vrlo važna, jer u suprotnom predstavlja značajan gubitak za vaš ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod

Zaštitni film od pleksiglasa kompanije ShengFa jedan je od najprodavanijih u našoj kompaniji.

Kada smo govorili o pleksiglasu, koji se naziva i PMMA list, akrilni list ili perspeks, znamo da je zaštita površine vrlo važna, jer u protivnom to predstavlja značajan gubitak za vašu kompaniju zbog ogrebotina, prljavštine, zaprljanja, zagađenja itd.

Ovdje ShengFa nudi zaštitnu foliju od pleksiglasa kako biste zaštitili akrilnu površinu kako biste izbjegli oštećenja na vašim proizvodima. Štoviše, mudar je izbor odabrati visokokvalitetni zaštitni film od pleksiglasa, jer će u suprotnom preostali ostaci na površini proizvoda također uzrokovati gubitak na vama.

Inovativni samoljepljivi zaštitni film prihvaća najsavremeniju tehniku, gdje se ljepljivi sistem i folije mogu ekstrudirati u jednom koraku, što znači da je na površini proizvoda nemoguće ostaviti nikakav ostatak, jer naši novi filmovi ne koriste ljepilo na sve, a cijena je konkurentnija od tradicionalnih filmova ili akrilnih filmova na vodenoj osnovi.


Detalji o proizvodu

Debljina: 0.02mm-0.15mm ili prilagođena

Širina: 100mm-1600mm ili prilagođena

Dužina: kao svaki zahtev kupca'

Pakovanje: Umotajte u karton ili se može prilagoditi

MOQ: 10000 kvadratnih metara

Vrijeme isporuke: T / T (30% ukupnog iznosa i 70% iznosa nakon faksiranja B / L kopije u roku od 3 dana)

Posebni zahtevi: kao kupci' zahteve


Može ispisati vlastiti logo

Može se proizvesti bilo koja boja


Značajke

Konkurentna cijena

Bez ostatka

Zaštitite više od 60 dana


Naša fabrika

未标题-1


Zašto odabrati ShengFa?

1. 15 godina poslovnog iskustva

Specijalizirali smo se za proizvodnju zaštitnih filmova više od 15 godina, a svi naši kupci imaju dobre kredite tako da imamo stalni lanac kapitala.

2. Vrhunska sirovina

100% sirovina koju smo pružili su najkonkurentniji proizvodi u poređenju s drugom industrijskom industrijom, bez više mjehurića i ravne linije na površini valjka.

3. Besplatni uzorci

Vjerujemo da ne biste trebali platiti za uzorke. Zbog toga nas mnogi kupci pronalaze za odgovarajući i kvalitetan filmski zaštitni film namještaja.


Naše želje

Ako ste zainteresirani za neki od naših proizvoda, molimo vas da nas kontaktirate. Veselimo se izgradnji poslovnog odnosa s vama!

Hot Tags: pe zaštitna folija za pleksiglas, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, prilagođeni, kupi, cena, OEM, prodaja

Upit

You Might Also Like