PET zaštitna folija za prijenosna računala

PET zaštitna folija za prijenosna računala

Uvođenje zaštitnog filma sa ravnim staklom za visoko staklo PET zaštitna folija se posebno primjenjuje kako bi zaštitili vaše PC monitore, prijenosnike i TV ekrane od mrlja. Detalji o proizvodu Primjena PET zaštitnog filma: 1. Industrija hardvera: ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvođenje folije za zaštitu od ravnog stakla sa visokim na dodirom

Zaštitni film PET posebno se primjenjuje za zaštitu vaših PC monitora, laptopa i TV ekrana od mrlje. Mogu se prilagoditi debljina, širina, dužina, ljepljiva čvrstoća.

1


Detalji o proizvodu

Sirovina    PET
Boja Prozirna boja ili kao zahtev kupaca
Debljina 25mic -130mic ili prilagođeno
Dužina 50-1280m ili prilagođeno
Širina 100mm-2000mm ili prilagođeno
Štampanje Da
Pakovanje Uvaljajte u karton ili ga možete prilagoditi
MOQ 5000 kvadratnih metara

Poseban

Zahtevi

Kao zahtjeve kupaca


Primjena PET zaštitne folije:
1.Hardware industrija: kućište računara, žigosanje pocinkovanog lima, aluminijska ploča, ploča od nehrđajućeg čelika, titanijska ploča, plastična ploča, staklena ploča, solarna ploča i tako dalje.
2.Optoelektronska industrija: LCD LCD, pozadinsko osvetljenje, hladno svetlo, preklopnik filma, ekran mobilnog telefona i tako dalje.
3.Elektronička industrija, u proizvodnji koja se uglavnom koristi za zaštitu gotovih i poluproizvoda, u montažnoj liniji nije lako ogrebotine i oštećenja!
4.Mobilni telefon digitalne industrije, film za mobilne telefone paste poznat je i kao film za uljepšavanje mobilnog telefona, zaštitni film za mobilni telefon, može se koristiti za učitavanje tijela telefona, filmskog ekrana s hladnom površinom.


Naša fabrika

4


Naša usluga

Uz kvalitetne proizvode, konkurentne cijene i savršenu uslugu nakon prodaje, čvrsto vjerujemo da možemo osvojiti vaše zadovoljstvo!

1. Pružamo PE zaštitnu foliju u širokom rasponu veličina, boja, prozirnosti, prijanjanja, a možda i da odaberemo različite vrste kao zahtjeve kupaca.

2.Besplatni uzorci bit će vam dostavljeni na razmatranje.

3.Na vaš upit će vam odgovoriti u roku od 24 sata.

4. pružamo najsigurnije uvjete plaćanja kako bismo zaštitili vaša prava i koristi.

Hot Tags: Film za zaštitu kućnih ljubimaca za prijenosna računala, Kina, prodaja, proizvođač, tvornica, prilagođen, kupi, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like