Otvorite masku Samoljepljivi film

Otvorite masku Samoljepljivi film

Samoljepljiva folija od maske za odušak Ova samolepljiva zaštitna folija od maske za odzračivanje može se koristiti i za sprečavanje ulaska prašine i krhotina u registre poda ili zida u toku izgradnje, radova na obnovi ili čak i na slikanju. Otporna maska dolazi perforirana na rolne različitih veličina za brzo i jednostavno ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Otvorite masku Samoljepljivi film

Ova samolepljiva zaštitna folija od maske za odzračivanje može se koristiti i za sprečavanje ulaska prašine i krhotina u registre poda ili zida prilikom izgradnje, radova na obnovi ili čak i na slikarstvu. Otporna maska dolazi perforirana na rolne različitih veličina za brzu i jednostavnu primjenu.

image


Otvorite masku Samoljepljivi detalj filma

Ventilska maska se koristi za privremeno pokrivanje kanala i povratnih rešetki tokom ispitivanja curenja ili rada kanala.

ime proizvoda Otvorite masku Samoljepljivi film
Dostupne boje Prozirno, plavo, mliječno bijelo ili se može prilagoditi
Prijatelj okoliša Da
Sirovina Polietilen (PE)
Lepak Da
Printable Može se štampati više od 1-4 boje
Vrijeme dostave Isporučeno u roku od 7-30 dana nakon uplate
Min 10000square meters
Posebni zahtjevi Prema zahtjevima kupaca


Uputstvo

Odlepite ivicu maske za odzračivanje Samoljepljivi film i odsecite list. Pritisnite donju ivicu na početku područja koje treba pokriti, tako da se maska za masku pridržava. Prilikom toga nanesite pritisak i izgladite film.

Uklanjanje: zavrnite Vent Mask Self-adhesive Film i bacite.

Rukovanje i skladištenje

Čuvati na sobnoj temperaturi. Izbegavajte okruženja visoke vlažnosti.

Sigurnost


Naša fabrika

. 标题 -1


Zašto odabrati ShengFa?

1. 15 godina poslovnog iskustva

Specijalizirani smo za proizvodnju zaštitnog filma već više od 15 godina, a svi naši kupci imaju dobar kredit tako da imamo stabilan lanac kapitala.

2. Superiorna sirovina

100% sirovina koje smo obezbijedili je najkonkurentnija osnova u odnosu na drugu istu granu industrije bez više mjehurića i ravne linije na površini role.

3. Besplatni uzorci

Vjerujemo da ne trebate plaćati uzorke. Zbog toga nas mnogo kupaca pronalazi za prikladan i kvalitetan film za površinsku zaštitu namještaja.

4. Sigurni uvjeti plaćanja

Brinete o sigurnosti plaćanja? Došli ste na pravo mjesto. Nudimo Alibaba Trade Assurance koji je jedan od najsigurnijih i najpouzdanijih uslova plaćanja u svetu koji smo pružili, što će značajno zaštititi vaše prednosti.Ako ste zainteresirani za neki od naših proizvoda, molimo Vas da nas kontaktirate. Mi se radujemo izgradnji poslovnog odnosa s vama!

Hot Tags: ventil maska samoljepljivi film, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, kupiti, cijena, OEM, za prodaju

Upit

You Might Also Like