PE Plastični zaštitni film

PE Plastični zaštitni film

PE Plastični zaštitni film PE zaštitni film punim imenom Polietilena, je najprostija struktura polimernih organskih spoja, najraširenijih polimernih materijala na svijetu. Kada se profili pretvaraju u okvire prozora, kada se paneli od nehranjivog čelika obrađuju u sudopere, kada se slikaju...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvođenje

PE zaštitni film pun imena Polietilene, je najprostija struktura polimernih organskih spoja, najšire korištenih polimernih materijala na svijetu.

Kada se profili pretvaraju u okvire prozora, kada se paneli od nehranjivog čelika obrađuju u sudopere, kada se prevezu obojeni metalni limovi i plastika i još mnogo slučajeva... ShengFa zaštitni filmovi sprečavaju oštećenja na površinama, štedeći skupu preradu i nepotrebne gubitke u proizvodnji...

ShengFa zaštitna traka ne može samo zaštititi površine vaših vrijednih proizvoda tijekom rukovanja, mehaničkog, transporta, montaže, procesa skladištenja već može poboljšati i vašu sliku brenda štampanjem vašeg logotipa na njegovoj površini.


Detalji o proizvodu

Sirovina: PE

Boja: Plava boja-prozirna.Crna bijela bijela ili kao zahtjev kupaca

Debljina: 0.02mm-0.15mm ili prilagođeno

Širina: 100mm-1600mm ili prilagođeno

Dužina: 50m-2000m ili prilagođeno

Pakiranje: Roll in carton or can be customized

Posebni zahtjevi: Kao kupci/ zahtjevi


Prednosti

1.Vrlo stabilno prianjanje za sve vrste umjetnog mermernog

2.Neće ostaviti ostatak na mermeru nakon uklanjanja

3.Vrlo otporan na suze i ubode

4.Osigurati zaštitu tokom crtanja, pečatanja, savijanja, rezanja, formiranja rola, skladištenja i transporta.

未标题-1


Prednosti Shengfa filma

Business Experience-- Shengfa Protection Film je osnovan 2015. godine, pokriva područje od 10.000 kvadratnih metara tvornice i dobiva toliko pohvala od naših kupaca.

Factory Price -- Naša fabrika je uspostavila jak odnos sa dobavljačem materijala tako da vam možemo dati konkurentnu cijenu kako bismo pomogli našem klijentu da stekne dobar posao. Tako da ćemo osigurati da će vaš istraga dobiti najbolje cijene tvornice.

QC Kontrola -- Imamo strogi standard kvaliteta i sistem kontrole proizvodnje. Možemo osigurati proizvode dobrog kvaliteta i koji su po vašem zahtjevu.

Sertifikacija -- Naš proizvod je prošao PTS.

Brza isporuka može biti isporuka u roku od 15 dana.

Zgodan prevoz -- Naša fabrika se nalazi u Wuxi gradu, koji je vrlo blizu Šangaj porta. Vrlo je pogodno za isporuku.Ovdje su naši kontakt podaci:

E-mail: zakiliu6688@aliyun.com

Mobilni:+86 13771063101

Molim vas, slobodno nam pošaljite vaše detaljne zahtjeve, bili biste zadovoljni našim servisom.

Hot Tags: pe plastični zaštitni film, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeno, kupiti, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like