Zaštitni film od laminata

Zaštitni film od laminata

Folija za zaštitu laminata Ako vaša trgovina uključuje upotrebu laminata, već znate da je zaštita površinske obrade vaših proizvoda ključ uspjeha. Od pultova i građevinskih panela do kabineta, podnih i laminatnih podova svih vrsta, jednog ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Zaštitni film od laminata

Ako vaša zaliha u trgovini uključuje upotrebu laminata, već znate da je zaštita površinske obrade vaših proizvoda ključ uspjeha. Od pultova i konstrukcijskih panela do kabineta, podova i nameštaja od laminata na površini svih vrsta, jedna ogrebotina, nick ili mrlja može uništiti izgled i vrijednost predmeta - rezanje direktno u vašu donju granicu. Od prvog rezanja na proizvodnom podu do poslednjeg kamiona za isporuku u lancu snabdevanja, laminirane površine su osetljive na opasnosti od trgovine, grubog rukovanja i uticaja na životnu sredinu. Laminati se mogu oštetiti tijekom:

Lamination

Rezanje

Usmjeravanje

Coating

Zadaci sa strane

Skupština

Dostava

Rukovanje

Skladištenje

Instalacija


ShengFa zaštitna folija za površinski laminat osigurava da vaše završene površine ostanu bez mane i održavaju maksimalnu vrijednost. Filmovi su dostupni u širokom rasponu debljina, pružajući zaštitu od niza oštećenja. Naše ljepljive folije se mogu lako i sigurno primijeniti, a mogu se lako ukloniti bez ostavljanja ostataka ljepila.


Detalji o proizvodu

Dužina: kao svaki zahtjev kupca

Pakiranje: Roll u kartonu ili se može prilagoditi

MOQ: 10.000 kvadratnih metara

Vrijeme isporuke: T / T (30% od ukupnog iznosa depozita i 70% bilance nakon faksiranja kopije B / L u 3 dana)

Posebni zahtjevi: Kao zahtjevi kupaca


Može da štampa sopstveni logo

Bilo koja boja se može proizvesti

Ostale karakteristike: Ekološki, izdržljivi, zdravi i sigurni


Izbor laminatne zaštitne folije

Različite površine i primjene zahtijevaju različite vrste zaštitnih folija. Bez obzira da li se radi o listovima laminata visokog pritiska (HPL) ili laminatima niskog pritiska (LPL), imamo foliju za zaštitu površine koja zadovoljava vaše potrebe. Da bismo vam pomogli da izaberete savršen zaštitni film, pružamo besplatne uzorke koji se mogu odmah poslati vama.Naša fabrika

201804261351499679867.png


FAQ

1. P: Koje je vrijeme isporuke vašeg proizvoda?

A: Općenito, vrijeme isporuke je 30 dana nakon primitka depozita.

2. P: Kako mogu vjerovati vašoj tvrtki?

A: Sa 15-godišnjim profesionalnim dizajnom, možemo vam pružiti odgovarajuće prijedloge i najnižu cijenu

3. P: Je li vaša cijena konkurentna?

O: Samo kvalitetan proizvod koji isporučujemo. Sigurno ćemo vam dati najbolju tvorničku cijenu baziranu na vrhunskim proizvodima i uslugama.

4. P: Koje uslove plaćanja prihvatate?

A: T / T ili L / C ili West Union, ostali dostupni su također dobrodošli.

5. P: Kako organizujete pošiljku?

A: Po moru / vozom / avionom ili ekspresom, 15-20 dana protiv pologa.

6.Q: Možete li napraviti druge veličine i pakete za ovaj proizvod?

A: Da, možemo napraviti druge veličine kao vaš zahtjev, obično će naša ponuda sadržavati zajednički paket. Ako su vam potrebni vaši paketi, bolje je da unapred obavestite svoj zahtev za tačan citat.


Our Wishes

Ako imate bilo kakvih pitanja o vrstama laminatnih zaštitnih folija i njihovoj upotrebi, ili želite neke besplatne uzorke da isprobate, kontaktirajte nas. Rado ćemo pomoći.

Hot Tags: folija za zaštitu laminata, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, prilagođeni, kupiti, cijena, OEM, za prodaju

Upit

You Might Also Like