Samolepilni zaštitni film za kuhinjske ormare

Samolepilni zaštitni film za kuhinjske ormare

Uvođenje samoljepljivog zaštitnog filma za kuhinjske ormare Upotreba zaštitnog filma za ormariće kuhinjskih ormara postala je popularna u zaštiti novih ormara u kuhinji od ogrebotina i udubljenja, održavajući ih netaknutim kao što su došli iz tvornice. Samoljepljive su i slobodno se režu ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Samoljepljivi zaštitni film za uvođenje u kuhinjske ormare

Upotreba folije za zaštitu kuhinjskih ormara postala je popularna u zaštiti novih ormarića u kuhinji od ogrebotina i udubljenja, održavajući je netaknutom čim dođe upravo iz tvornice. Oni su samoljepljivi i slobodno se režu kad god ih želite naneti na ormane u kuhinji.


Bez obzira na to da li ćete kao DIY vlasnik domova ili kao izvođač radova dodati ljepotu vašem domu ili domu svojih kupaca, vama treba biti prioritet, površina novo kupljenog ili pažljivo izrađenog kuhinjskog ormarića treba biti zaštićena i zaštićena od slučajnih oštećenja bilo koje vrste.


Prozirni, prozirni, samoljepljivi zaštitni film za kuhinjske ormare izrađen je od polietilenskog filma vrhunskog kvaliteta. Nudi stabilnu čvrstoću prianjanja, lakoću upotrebe i ne uklanja lepljive ostatke nakon uklanjanja. Ovi zaštitni folije napravljeni su kako bi odgovarali svrsi u koju se koriste, prije upotrebe ih nije potrebno zalijepiti i otporan su na tekućinu, prljavštinu i ogrebotine. Vrlo je lako instalirati i ukloniti kad god to želite.


Zaštitne folije kuhinjskog ormara uglavnom se koriste za zaštitu površine sekcija obloženih aluminijumom, plastičnih profila i plastičnih čeličnih vrata kako bi se spriječile ogrebotine i oštećenja, posebno kada se prevoze od tvornice do prodavača, a zatim do krajnjeg kupca. a također i prilikom instaliranja. Razvijen je sa upravo preciznom razinom adhezije, potrebnom da se osigura sigurna zaštita i čisto uklanjanje.


Ljepljivi polietilenski film za kuhinjski ormarić dobiva čvrstoću na površini na koju se lijepi, a zauzvrat ga štiti od nule. Ova zaštitna folija od plastike uvijek se koristi tijekom izrade, otpreme, dostave i ugradnje kuhinjskog ormarića kako bi izgledala kao nova. Može se ostaviti i nakon postavljanja kuhinjskog ormarića kako bi se održao urednim dok posao ne bude završen i radni prostor se ne očisti


Zaštitna folija kuhinjskog ormarića je protiv ulja, protiv curenja i otporna na vlagu. Može se ostaviti na mjestu do 6 tjedana kako biste zaštitili svoj kuhinjski ormarić, a trebalo bi ga pročistiti, očistiti ili usisavati neposredno prije uklanjanja kako bi se osiguralo da prljavština ne kontaminira ostala područja ormara.

2


Detalji o proizvodu

ime proizvoda Samolepilni zaštitni film za kuhinjske ormariće
Sirovina    PE
Boja Prozirna boja ili kao zahtev kupaca
Debljina 0,03 -0,20mm ili prilagođeno
Dužina 70-4000m ili prilagođeno
Širina 40mm-1600mm ili prilagođeno
Pakovanje Uvaljajte u karton ili ga možete prilagoditi
MOQ 5000 kvadratnih metara

Poseban

Zahtevi

Kao zahtjeve kupaca


Na prevladavajućem tržištu postoji tradicionalni zaštitni film i inovativni samoljepljivi zaštitni film. Razlika je sljedeća:

Prednosti i nedostaci samoljepljivog i akrilnog zaštitnog filma na bazi vode

Snaga / slabost Akrilni zaštitni film na bazi vode Samoljepljivi film
Ekološki / zdrav
Jačina viskoznosti

(Zaštitni film ultra visoke viskoznosti, visoka viskoznost, srednja viskoznost, srednja i niska viskoznost, zaštitni film niske viskoznosti, zaštitni film ultra niske viskoznosti)

( Niska viskoznost )

Bez mjehurića kada se primjenjuje
Nema uklanjanja ostataka prilikom uklanjanja

Viskoznost samoljepljivog filma prilagodit će se površini vašeg proizvoda, opseg viskoznosti je obično 10g-200g / 25mm. Ako vam treba zaštitni film veće viskoznosti, umjesto zaštitnog filma možete koristiti zaštitni film samoljepljivi film. Raspon viskoznosti premaza ljepilom Zaštitni film je obično 10g-900g / 25mm. Budući da je samoljepivo napravljeno tehnologijom koekstruzije, on ne može udovoljiti vašim zahtjevima za viskozitetom.


Samoljepljivi film 流程 完成


2Za više informacija o tome kako odabrati zaštitni film ili dobiti uzorke danas, kontaktirajte nas putem telefona ili e-pošte.

Hot Tags: samoljepljiva zaštitna folija za kuhinjske ormariće, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, kupi, cijena, OEM, prodaja

Upit

You Might Also Like