Zaštitni prozirni plastični film

Zaštitni prozirni plastični film

Zaštitna prozirna plastična folija Zaštitna traka je specijalni polietilenski (PE) plastični film kao podloga, umrežena akrilna smola kao ljepilo, nakon nekoliko posebnih dodataka iz obrade.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod

Zaštitna traka je specijalni polietilenski (PE) plastični film kao podloga, umrežena akrilna smola kao ljepilo, nakon nekoliko posebnih dodataka iz obrade. Savršeni proizvodi trebaju dobru zaštitu! Kada se profili pretvore u okvire prozora, kada se ploče od nehrđajućeg čelika prerade u sudopere, kada se prevoze obojeni metalni limovi i plastika i još mnogo slučajeva ... ShengFa zaštitni folije sprječavaju oštećenje površina, štedeći skupe preradbe i nepotrebne gubitke u proizvodnji.


Deatails

Naziv proizvoda: Zaštitna prozirna plastična folija

Dostupne boje: Prozirna, plava, bijela boja ili druge (mogu se štampati po narudžbi)

Ekološki: Da

Sirovina: PE

Lepak: Da

Vrijeme isporuke: isporučuje se u roku od 7-30 dana nakon uplate


Više boja

Zaštitni film za pvc pjenastu ploču

Također vam pružamo različite boje po potrebi.


Za ispis

pe透明膜结构图水印Zašto odabrati ShengFa?

1. 15 godina poslovnog iskustva

Specijalizirali smo se za proizvodnju zaštitnih filmova više od 15 godina, a svi naši kupci imaju dobre kredite tako da imamo stalni lanac kapitala.

2. Vrhunska sirovina

100% sirovina koju smo pružili su najkonkurentniji proizvodi u poređenju s drugom industrijskom industrijom, bez više mjehurića i ravne linije na površini valjka.

3. Besplatni uzorci

Vjerujemo da ne biste trebali platiti za uzorke. Zato&# 39 zbog čega nas puno kupaca pronalazi za prikladan i kvalitetan filmski zaštitni film namještaja.Evo naših kontakt podataka:

E-mail: zakiliu6688@aliyun.com

Mobilni telefon: +86 13771063101

Slobodno nam pošaljite svoje detaljne zahtjeve, bili biste zadovoljni našom uslugom.

Hot Tags: zaštitna prozirna plastična folija, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, kupi, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like