Zaštitna folija s ravnim staklom visoke čvrstoće

Zaštitna folija s ravnim staklom visoke čvrstoće

Uvod u zaštitnu foliju sa visokim zaštitnim pločama od stakla. Specijalni zaštitni film od stakla. Ovaj proizvod je jednostavan za nanošenje, zalijepi se direktno na staklo i nakon nanošenja ostat će na mjestu, a na staklu se ne uklanja ljepilo. Detalji o proizvodu Više boja ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod

High Tack Flat Glass Protection Filmis specijalistički zaštitni film od stakla. Ovaj proizvod je jednostavan za nanošenje, zalepi se direktno na staklo i nakon nanošenja ostat će na svom mjestu, a na staklu se ne uklanja ljepilo.


Detalji o proizvodu

SirovinaPolietilen
BojaProzorni prozirni klororastcustomeri'
Debljina0,02mm-0,15mm ili prilagođeno
Dužina50-2000m ili prilagođeno
Širina100mm-1600mm ili prilagođeno
Snaga lepljenja4g-900g / 25mm
ŠtampanjeDostupno, sa 1-4 boja
PakovanjeUvaljajte u karton ili ga možete prilagoditi
MOQ10000 kvadratnih metara

Poseban

Zahtevi

Zahtevi za asistere'


Više boja


Primjena proizvoda

High Tack Flat Glass Protection Film


Proces proizvodnje

image


Zašto izabrati nas?

1. Mnogo drugih veličina koje odaberete i možemo prihvatiti minimalnu narudžbu. Vaši interesi se mogu u potpunosti garantovati.

2. Nakon što napravite narudžbu, pratili ćemo cijeli postupak i ažurirati ga na vas. Prikupljanje robe, utovar kontejnera i praćenje podataka o prijevozu robe za vas.

3. Bilo koji od naših proizvoda koji ste zainteresirani ili bilo koje prilagođene narudžbe koje želite da pošaljete, bilo koje predmete koje želite kupiti, javite nam vaše zahtjeve. Naš tim će dati sve od sebe da vam pomognemo.Evo naših kontakt podataka:

E-mail: zakiliu6688@aliyun.com

Mobilni telefon: +86 13771063101

Za više informacija o tome kako odabrati zaštitni film ili dobiti uzorke danas, kontaktirajte nas putem telefona ili e-pošte.

Hot Tags: zaštitna folija s ravnim staklom od visokog prstena, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, kupi, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like