Plavi film za zaštitu prozora za slikanje

Plavi film za zaštitu prozora za slikanje

Plavi zaštitni film za prozore za farbanje Plavi zaštitni film za prozore za slikanje imaju stabilnu čvrstoću lepljenja, veliku čvrstoću na zatezanje. Prikladan će za staklenu površinu. Lako se zalijepiti i odlepiti. Zaštićeni prozor može se dobro prevoziti bez grebanja ili oštećenja ....
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod

Plavi zaštitni film za prozore za farbanje ima stabilnu čvrstoću lepljenja, veliku čvrstoću na vlačenje. Prikladan će za staklenu površinu. Lako se zalijepiti i odlepiti. Zaštićeni prozor može se dobro prevoziti bez grebanja ili oštećenja.

4


Detalji o proizvodu

Sirovina: PE

Boja: prozirna 、 plavo-bijela siva 、 mlijeko i bijelo 、 crna i bijela ili kao kupci' zahtev

Debljina: 0.02mm-0.15mm ili prilagođena

Širina: 70 mm-2 mm ili prilagođena

Dužina: 100-1600mm ili prilagođena


Značajke

1. Zadovoljavajući kapacitet ljepila.

2. Lako se ljušti i ne ostavlja ostatak ljepila na površini.

3. Odlična nosivost.


Primjena

Plavi zaštitni film za prozore za slikanje se uglavnom koristi za zaštitu površine stakla kada je u toku ugradnja, transport i uređenje.

未标题-1


Zašto izabrati nas?

1. Specijalizirani smo za proizvodnju zaštitnih filmova više od 15 godina, a svi naši kupci imaju dobre kredite tako da imamo stalni lanac kapitala.

2. Kontrola kvaliteta kroz cijeli proces proizvodnje.

3. Opća inspekcija pričvršćenja prije pakiranja.

4. Mnogo drugih veličina koje odaberete i možemo prihvatiti minimalnu narudžbu. Vaši interesi se mogu u potpunosti garantovati.

5. Bilo koji od naših proizvoda koji ste zainteresirani ili bilo koje prilagođene narudžbe koje želite da pošaljete, bilo koje predmete koje želite kupiti, javite nam vaše zahtjeve. Naš tim će dati sve od sebe da vam pomogne.Evo naših kontakt podataka:

E-mail: zakiliu6688@aliyun.com

Mobilni telefon: +86 13771063101

Slobodno nam pošaljite svoje detaljne zahtjeve, bili biste zadovoljni našom uslugom.

Hot Tags: plavi zaštitni film za prozore za slikanje, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, kupi, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like