Plavi zaštitni film za staklo

Plavi zaštitni film za staklo

Plavi zaštitni film za uvođenje stakla Ovo je odličan svestrani film koji se može koristiti za zaštitu stakla, kako bi se spriječilo pojačavanje boje& malter prska& ogrebotine. Zaštitni film (plavi) se koristi i na metalnim površinama& plastika, kao što su prašno lakirane površine za proizvod ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod

Ovo je izvanredan svestrani film koji se može koristiti za zaštitu stakla kako bi se spriječilo pojačanje boje& malter prska& ogrebotine. Zaštitni film (plavi) se koristi i na metalnim površinama& plastika, kao što su prašno lakirane površine za zaštitu proizvoda tokom proizvodnje, transport& instalacija. Naš Plavi zaštitni film je odličan svestrani zaštitni film za primjenu opće namjene, kao što su; - Prozori - Površine u prahu - Metali - Plastika

Plavi UV Resitant Protection Film je vrhunski zaštitni film sa srednjim i visokim nivoom nanošenja. Plavi zaštitni film od stakla - 346b je UV-stabilan film dizajniran za upotrebu u ambalaži&okvira; zaštita prozora na potpornom& instalacijske stranice. Naš Plavi zaštitni film - Diamond Gaurd 346 se takođe može koristiti za zaštitu drugih proizvoda sa glatkim površinama kao što su metali u prahu, laminati, plastika, melamin ploča.

- formira efikasnu barijeru od prskanja, ogrebotina, prljavštine& prašine

- Čisti uklanja

- UV (Ultra ljubičasta) zaštićena do 6 mjeseci

- Plavi zaštitni film debljine je - 70um

- Ostaje na mjestu - jednom zaglađen, zaštitni film Diamond Guard zaštitni film neće otpasti

- Lako se nanosi ručno - nije potrebna specijalna oprema

- Samoljepivo,&# 39, ne zahtijeva dodatno pričvršćivanje

- Naš Plavi zaštitni film je svestran, može se koristiti na raznim podlogama / površinama, uključujući - staklo, metalne površine, plastiku, laminate itd. Ova vrsta folije može se koristiti u zatvorenom ili otvorenom prostoru do 6 mjeseci s čistom uklanjanje ne ostavljajući ostatak ljepila. Ovo je odličan svestrani film koji se može koristiti za zaštitu stakla kako bi se spriječilo pojačanje boje& cementno prskanje raspršuje& ogrebotine. Zaštitni film (plavi) se koristi i na plastikama, metalnim površinama, kao što su proizvodi s praškastim zaštitom za zaštitu proizvoda tokom proizvodnje, transport& ugradnja. Naš Plavi zaštitni film je odličan svestrani zaštitni film za primjenu opće namjene, kao što su; - Prozori - Površine s praškastim metalom - Metali - Plastika.


Plavi zaštitni film za staklene tehničke parametre

Debljina: 0.02-0.15mm ili prilagođena

Dužina: 70-2000m ili prilagođena

Širina: 100mm-1600mm ili prilagođena

Pakovanje: Umotajte u karton ili se može prilagoditi

Boja: Prozirna boja ili kao kupci' zahtev

Snaga lepljenja: 50-200g / cm

Elongacija: trasv> 300 dugi> 180

Vučna čvrstoća (N / 25m): trasv> 8 dugi> 15

Certifikat: PTS


Više boja

颜色


Za ispis

pe透明膜结构图水印

Zašto izabrati nas?

1. Fabrička cijena

Mi smo proizvođač koji proizvodi sve vrste površinskih zaštitnih folija koje vam mogu osigurati najkonkurentniju cijenu.

2. 16 godina poslovnog iskustva

Specijalizirali smo se za proizvodnju površinskog zaštitnog filma već više od 16 godina, a svi naši kupci imaju dobre kredite tako da imamo stalni lanac kapitala.

3. Kontrola kvaliteta

Imamo standardizirani protok proizvodnje i strog sustav garancija kvalitete, kupcima je nemoguće pružiti neispravne proizvode.

4. Besplatni uzorci

Vjerujemo da ne biste trebali platiti uzorke. To što&br. 39 ima puno zaslužnih klijenata s dugoročnom suradnjom smatraju nas prikladnim i kvalitetnim, jasnim prozirnim filmom.

5. Sigurni uslovi plaćanja

Kao jedan od najsigurnijih uvjeta plaćanja na svijetu, Alibaba Trade Assurance značajno će zaštititi vaše koristi.

6. Različite karakteristike

ShengFa zaštitne folije servisirale su za 180 kupaca iz 17 zemalja, a potvrdio je da je kvaliteta našeg zaštitnog filma.Evo naših kontakt podataka:

E-mail: zakiliu6688@aliyun.com

Mobilni telefon: +86 13771063101

Slobodno nam pošaljite svoje detaljne zahtjeve, bili biste zadovoljni našom uslugom.

Hot Tags: plavi zaštitni film za staklo, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, kupi, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like