Zaštitni film tvrdog poda Polietilen, plavi

Zaštitni film tvrdog poda Polietilen, plavi

Uvod Površina tvrdog poda je 3-milimetarski polietilenski film industrijske čvrstoće dizajniran za mnoge različite površine, uključujući radne površine, ormare, kade, sudopere, podove i mramorne pločice. Lepi se od ivice do ivice, omogućavajući proizvodu da ostane na svom mestu, uklanjajući nabore i ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod

Hard Floor Surface Cover je 3-milimetarski polietilenski film industrijske čvrstoće dizajniran za mnoge različite površine, uključujući radne površine, ormare, kade, sudopere, podove i mramorne pločice. Lepi se od ivice do ivice, omogućavajući proizvodu da ostane na mjestu i eliminirajući nabore i opasnosti od spoticanja koje su toliko tipične za konkurentne proizvode. Tvrdi površinski pokrivač djeluje poput druge kože kako bi spriječio ogrebotine i mrlje koje se često javljaju tijekom građevinskih aktivnosti ili prijevoza. Kad je vrijeme za čišćenje, samo ogulite i odložite bez ostataka. Idealno za preuređivanje, slikanje, seljenje, modeliranje kućnih tura i zabava.

pt2


Privremeni zaštitni film za tvrde podove, pločice i tvrde površine

1. Plava boja polietilenskog filma sa srednje ljepljivom podlogom.

2. Zaštitite podove od oštećenja tokom održavanja i farbanja.

3. Sigurno pokriva površine pločica, tvrdog drveta, laminata, mramora, granita i pločica.

4. Takođe može spriječiti oštećenje cijevi i brojača.

5. Lako se uklanja, ne ostavlja ostatke.

6. Smanjuje vrijeme čišćenja i štete.


Mnogobrojna upotreba pojačala&s tvrdom površinom; Podna zaštitna traka

Postoji toliko mnogo načina upotrebe zaštitnog filma tvrdog poda. Mnogi naši kupci žele zaštititi podove tokom projekata izgradnje i obnove. Nakon što je pod postavljen, potrebno ga je čuvati sve dok projekat ne bude završen. Isto važi i za slikanje. U mnogim slučajevima se umjesto zaštitnih krpa koristi podna zaštitna folija za pod, koja pruža isti nivo zaštite sa mnogo više lakoće i efikasnosti. Bez obzira slikate li ili dovršavate li projekte izgradnje i obnove, podnim plastičnim zaštitnim filmom možete stvoriti šetnice po površinama, čuvajući ih od blatnih cipela ili boja koje prate boju.


ShengFa plavi zaštitni film za tvrdi pod savršen je za zaštitu&pojačala od tvrdog poda; pločica od:

Prljavština, prašina, promet nogama, izlijevanje boje, građevinski otpad i širok spektar drugih nereda!


Profesionalci koriste ShengFa podnu zaštitnu foliju za razne primjene, uključujući:

Izgradnja, pregradnja, obnova, restauracija, farbanje, održavanje, modeli domova& vozila, izložbeni saloni, otvorene kuće, zabave, privatna vozila i još mnogo toga

Nabavite kvalitet koji vam treba

Naši kupci traže dvije stvari u zaštitnoj traci za pod. Prvo, žele proizvod koji se brzo nastavlja i koji je dovoljno izdržljiv da pruži potrebnu zaštitu. Napokon, područja za izgradnju i obnovu mogu biti teška okruženja. I, drugo, žele proizvod koji se isto tako brzo izvlači, bez ostataka ili slične štete. Ostavljanje neoštećenih površina važan je dio svakog posla.


U ShengFa nudimo visokokvalitetne plastične role za podne obloge koje se ponašaju onako kako žele naši kupci. Brzo se nastavlja i pruža teške, trajne performanse potrebne u okruženju u kojem se odvijaju gradnja ili farbanje. Također se uklanja jednako brzo nakon završetka posla, ne ostavljajući ništa osim netaknutih podova koje je trebao zaštititi.

Uštedite na ShengFaPronađite najbolji film za zaštitu poda na ShengFa

U kompaniji ShengFa znamo da si ne možete priuštiti oštećenje podova tokom gradnje i obnove. Također znamo da ste se umorili od gnjavaže oko platna, plastičnih cerada i traka za zaštitu poda koje se jednostavno ne lijepe. Kada vodite posao i služite vlastitim klijentima, trebaju vam traka i privremeni zaštitni film za pod u koje možete vjerovati. U tvrtki ShengFa isporučujemo potrebne opcije ljepljivih podnih zaštitnika i druge proizvode koji su vam potrebni kako bi osigurali da vaši klijenti i kupci budu u potpunosti zadovoljni rezultatima koje pružate. Imamo 17 godina iskustva u proizvodnji zaštitnog filma. Pronaći ćete' proizvode visokog kvaliteta po pristupačnim cijenama. Prodajemo u velikoj količini za premium, isplative opcije. Ako vam je potrebna podrška ili pomoć tokom traženja zaštite građevinskog poda, uvijek smo tu da vam pomognemo.


Hot Tags: zaštitni film od tvrdog poda polietilen, plava, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, prilagođeni, kupuju, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like