Film o polietilenu Zadebeljen tepih zaštita film

Film o polietilenu Zadebeljen tepih zaštita film

Polietileni Film Zgusnuta zaštita tepiha Film Polietilena Film Zadebljeni tepih Zaštita Film je deblji od drugog uobičajenog filma zaštite tepiha,nudeći super zaštitu od udara i može se oduprijeti vodi i prljavštini itd. Veoma je izdržljiv i pruža izvanredan uticaj...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvođenje

Polyethylene Film Thickened Carpet Protection Film je deblji od ostalih uobičajenih film za zaštitu tepiha,nudeći super zaštitu od udarca i može se oduprijeti vodi i prljavštini itd. Vrlo je izdržljiv i pruža izvanrednu zaštitu od udara. Štitit će tepihe od ogrebotina, ogrebotina i udarnih oštećenja od alata, ruševina itd.

Polyethylene Film Thickened Carpet Protection Film nudi nivo barijere između tepisanih površina i obrasca građevinskog prometa unutar domova i biznisa kao nijedan drugi na tržištu. Od izdržljivog polietilenog materijala, ovaj podni pokrivni rastvor može se primijeniti za samo nekoliko minuta vremena i uz minimalan napor. Sve što je potrebno je vrijeme potrebno da se otkotrlja i isječe na veličinu. Savršeno za slikare i stolare, Carpet Film Plastic Protection eliminira instancu slučajnih grešaka su česta zamka čak i za najiskusnije u trgovini.

U mogućnosti zaštiti od elemenata, kao što su tekućine, boja, blato i prljavština, ovaj materijal pruža ultimativnu zaštitu uz brzu primjenu. Tepih Film Plastična zaštita je napravljena od rastezljivog materijala koji omogućava dug život i re-ability, što znači da se može očistiti i odvesti i na sljedeći građevinski projekt. Nijedna količina wear i suza neće degradirati kvalitet svojim dizajnom, za ovu plastičnu zaštitnu barijeru može se koristiti iznova i iznova. Bilo da se radi o zaštiti tokom preuređenja ili javnog pokazivanja doma za perspektivu kupaca,Polietileni film Zadebljen tepih zaštita film može odgovarati mnogim potrebama.


Detalji o proizvodu

Sirovina: PE

Boja: Prozirna ili kao zahtjev kupaca

Debljina: 0.02mm-0.15mm ili prilagođeno

Širina: 100mm-1600mm ili prilagođeno

Dužina: 50-2000m ili prilagođeno

Osobina: Dokaz vlage

Pakiranje: Roll in carton or can be customized

MOQ: 10000 kvadrat/metar

Vrijeme isporuke: 7-30 dana nakon plaćanja ili pregovora

Posebni zahtjevi: Kao zahtjevi kupaca


Aplikacije

Nabrojali smo ispod nekoliko aplikacija kao primjer.

Zaštitni film za nehrđajuć čelik, čelik u boji, premaženi čelik

Zaštitni film za aluminijski profil; Aluminijski prozor & vrata;

Zaštitni film za ploču od nehranjivog čelika; Obojena čelična ploča; Zrcalna čelična ploča

Zaštitni film za prozorsko staklo, ogledalo

Zaštitni film za tepih pod

Zaštitni film za sendvič panel

Zaštitni film za materijale za izgradnju i dekoraciju: (Aluminijska plastična kompomitna ploča; Ukrasni laminat; Umjetni mermer; Aluminijski strop) itd.


Naša Fabrika

未标题-1


Naše pakiranje i isporuka

18_.webp.jpgOvdje su naši kontakt podaci:

E-mail: zakiliu6688@aliyun.com

Mobilni:+86 13771063101

Za više informacija o tome kako odabrati zaštitni film, ili kako bi vam se uzorci danas dopremili, kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila !

Hot Tags: polietileni film zadebeljen film za zaštitu tepiha, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, prilagođeni, kupuju, cena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like