PE zaštitni film za kućni tepih

PE zaštitni film za kućni tepih

PE Zaštitna folija za kućni tepih PE Zaštitni film za kućni tepih koji čuvaju kućni tepih i oštećuju ga prilikom gradnje, remodeliranja ili bojanja. Ovaj samolepljivi film se ne pomiče i izuzetno je otporan na suze. Ostali rok trajanja filmskih proizvoda za zaštitu tepiha na tržištu ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

PE zaštitni film za kućni tepih

PE Zaštitni film za kućni tepih koji čuvaju kućni tepih bez oštećenja prilikom gradnje, remodeliranja ili bojanja. Ovaj samolepljivi film se ne pomiče i izuzetno je otporan na suze. Drugi rok trajanja filmskih proizvoda za zaštitu tepiha na tržištu traje samo 30 do 45 dana, ali naš rok trajanja PE zaštitnog filma nudi punih 60 dana zaštite.


Detalji o proizvodu

Sirovina: PE

Boja: Prozirna boja ili kao zahtjev kupca

Debljina: 0.02mm-0.1mm ili prilagođena

Širina: 1000mm-2000mm ili prilagođena

Dužina: 100-2000m ili prilagođena

Značajka: otporan na vlagu

Pakiranje: Roll u kartonu ili se može prilagoditi

MOQ: 10000 kvadratnih metara

Vrijeme isporuke: 7-30 dana nakon plaćanja ili pregovora

Posebni zahtjevi: Kao zahtjevi kupaca

20 (3) .jpg


Karakteristike

1. Stabilan kapacitet lepljenja.

2. Lako se držati i otkinuti.

3. Jednostavan za upotrebu i bez ostataka.

4. PE zaštitna folija pruža zaštitnu barijeru za grebanje, obilježavanje, oštećenje i prljavštinu u procesu savijanja, prešanja, valjanja, transporta i ugradnje, čime se poboljšava kvalitet i tržišna konkurencija zaštićenih proizvoda.

未标题-1


Zašto odabrati nas?

1) Cijena tvornice
Mi smo proizvođač koji proizvodi sve vrste površinskih zaštitnih filmova, a mi smo i trgovačka kompanija koja vam može pružiti najkonkurentniju cijenu.

my picture.jpg

2) Superiorna sirovina

Naša sirovina je kupljena od najboljih domaćih dobavljača, a vrijeme isporuke je stabilno, tako da su performanse proizvoda stabilne.


3) Kontrola kvaliteta

Mi imamo standardizovani tok proizvodnje i rigoroznu kontrolu kvaliteta, nemoguće je obezbediti neispravne proizvode našim kupcima.

Hot Tags: PE zaštitni film za kućni tepih, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, kupiti, cijena, OEM, za prodaju

Upit

You Might Also Like