PE plastična zaštitna folija za podni tepih

PE plastična zaštitna folija za podni tepih

PE plastična zaštitna folija za podni tepih PE plastična zaštitna folija za podni tepih se postavlja na tepih bez potrebe za ljepljenjem kako bi se osigurala ekonomična zaštita od oštećenja vode, boja i prljavštine. Svaka prostorija ili hodnik podložan visokim padima stopala, posebno tokom izgradnje, izgradnje, ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod

PE plastična zaštitna folija za podne tepihe postavlja se na tepih bez potrebe za lijepljenjem kako bi se osigurala ekonomična zaštita od oštećenja vode, boja i prljavštine.

Svaka soba ili hodnik podložan visokom padu stopala, posebno za vrijeme izgradnje, izgradnje, uklanjanja kuća ili projekata uređenja. Samolepilni štitnik za tepihe može vam pomoći da izbjegnete dodatne troškove opsežnog čišćenja ili zamjene tepiha.

PE plastični zaštitni film za podne tepihe brzo se i jednostavno nanosi ravno sa valjaka. Velike površine mogu se pokriti za nekoliko minuta. Ljepilo sa slabim nalijepljenjem ne ostavlja trag iza uklanjanja.


Detalji o proizvodu

Sirovina: PE

Boja: prozirna 、 bijela siva 、 mlijeko i bijela 、 crna i bijela 、 plava ili kao kupci' zahtev

Debljina: 0.02mm-0.1mm ili prilagođena

Širina: 1000mm-2000mm ili prilagođena

Dužina: 100-2000m ili prilagođena

Značajka: Otpornost na vlagu

Pakovanje: Umotajte u karton ili se može prilagoditi

MOQ: 10000 kvadratnih metara

Vrijeme isporuke: T / T (30% ukupnog depozita i 70% stanja nakon faksiranja B / L kopije u roku od 3 dana)

Posebni zahtevi: kao kupci' zahteve


2.jpgimage.pngPodručja primjene

Podni tepih, umjetni mramor, ploča od nehrđajućeg čelika, aluminijska ploča, profili od aluminijske legure, čelični profili i vrata i prozori, aluminijsko-plastične ploče, zrcalne ploče, čelična ploča u sendvič boji, ukrasne ploče, ploče od pleksiglasa, obloženo staklo i druga područja trebaju zaštitite površinu proizvoda upotrebljivom. Tako da zaštitite pastu od zagađenja, korozije, ogrebotina, koristite postupak da biste zaštitili izvorni sjaj površine i na taj način osigurali kvalitet proizvoda.

201804261351499679867.png


image.png


Hot Tags: Pe plastična zaštitna folija za podne tepihe, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, kupi, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like