Film za zaštitu tvrdog drveta

Film za zaštitu tvrdog drveta

Uvođenje folije za zaštitu tvrdog drva Film za zaštitu tvrdog poda je jednostavna metoda zaštite podova od tvrdog drva od prljavštine i prolijevanja. Ovaj ekonomičan zaštitni film pomaže pri maskiranju pločica, mramora, vinila, linoleuma, keramike, stakla i ostalih tvrdih podova od mrlja, prljavštine, prašine i ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvođenje filma za zaštitu tvrdog drveta

Film za zaštitu tvrdog poda je jednostavna metoda zaštite ne-drvenih podnih tvrdih površina od prljavštine i prosipanja. Ovaj ekonomični zaštitni film pomaže pri maskiranju pločica, mramora, vinila, linoleuma, keramike, stakla i ostalih tvrdih podova od mrlja, prljavštine, prašine i građevinskih ostataka.

• Zaštitni film ima ljepljivu donju stranu koja ga privremeno prijanja na pod.

• Instalacija zaštite od tvrdog poda je jednostavna i nisu potrebni nikakvi alati - jednostavno se odmotajte i pridržavajte. Oko 20% jači od konkurentskih podne ploče.

• Polietilenski film niske gustine, pomaže da se ovaj film na tvrdom podu čvrsto drži na svom mestu, a lako se uklanja u roku od 30 dana i ne oštećuje površine. (Nije za duže korištenje na podovima od tvrdog drva).

• Aplikator se može koristiti za brži i lakši ugradnju ovog zaštitnog filma. Jednostavno pričvrstite podnu foliju na aplikator i ona je spremna za rolanje.


Detalji o proizvodu

Zaštitni film tvrdog drveta može zaštititi Proizvode da izbjegnu ogrebotine, oznake, oštećenja i prljavštine u procesu savijanja, prešanja, oblikovanja valjaka, transporta i ugradnje itd.

2 Sirovina   PE
Boja Prozirna boja ili kao zahtev kupaca
Debljina 70-100um ili prilagođeno
Dužina 20-2000m ili prilagođeno
Širina 20-1650mm ili prilagođeno
Vrijeme isporuke 7-30 dana nakon uplate ili pregovora
Rok plaćanja

T / T (30% ukupnog depozita i 70% salda

nakon faksiranja B / L kopije u roku od 3 dana)


Više boja


Proces proizvodnje

3


Zašto birati nas?

image


Ako imate bilo kakvih pitanja o našoj kompaniji ili proizvodu, slobodno me kontaktirajte. Odgovorite u roku od 1 sata (ako u vrijeme spavanja, odgovorit ćemo u roku od sat vremena nakon što pročitam vaše podatke.) Samo nam pošaljite upit.

Hot Tags: film za zaštitu tvrdog drveta, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, prilagođeni, kupujte, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like