Tepih pod zaštitnim slojem

Tepih pod zaštitnim slojem

Uvod filma tepih tepiha Film je siguran i jednostavan način da zaštitite tepisima protiv prljavštine i izlijevanje. Ovaj ekonomični tepih film pomaže maska tepih podove od mrlje, nečistoće, prašine i građevinski krhotine zbog svojih ljepljiv površine pridržavanje tepiha kako bi filmu na mjestu. •...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Tepih pod zaštitnim slojem uvod

Tepih pod zaštitnom folijom je siguran i jednostavan način da zaštitite tepisima protiv prljavštine i izlijevanje. Ovaj ekonomični tepih film pomaže maska tepih podove od mrlje, nečistoće, prašine i građevinski krhotine zbog svojih ljepljiv površine pridržavanje tepiha kako bi filmu na mjestu.

• Tepih za zaštitu Film je jednostavno instalirati uz potreban alat - jednostavno Odmotajte i pridržavaju tepih. Gotovo 20% jači nego natjecateljski tepih filmova.

• Zahvaljujući niske gustoće polietilena filma, ovaj tepih film ostaje čvrsto na mjestu ipak je lako ukloniti u roku od 30 dana i ne oštetiti tepih.


image.png


4.jpg


image.png

201804261351499679867.pngimage.png

Hot Tags: Tepih pod zaštitnim slojem, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagoditi, kupiti, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like