Film za zaštitu auto-tepiha

Film za zaštitu auto-tepiha

Automatska zaštita tepiha Filmski uvod Zaštitni film za auto-tepih može imati širok spektar primena. Očigledno je da se primeni na tepih u dnevnoj sobi (ili u bilo kojoj drugoj prostoriji) u slučajevima renoviranja i remodeliranja, jer uvek rizikujete da oštetite tepihe ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Auto Carpet Protection Film uvod

Zaštitni film za auto-tepih može imati širok spektar primjena. Očigledno je da ga primenite na tepih u dnevnoj sobi (ili u bilo kojoj drugoj prostoriji) u slučajevima renoviranja i remodeliranja, jer uvek rizikujete da oštetite tepihe kad god pomerate svoj nameštaj sa jednog mesta na drugo, a kamoli na sebe činjenicu da se tepisi uvijek prljaju.

Još jedna aplikacija za zaštitni film za auto-tepih je da ga postavite na tepih automobila. Izgovor za to bi bio, na primjer, putovanje na selo ili piknik, gdje znate da će vaše cipele biti pune prljavštine i trave. Umesto da unesete ovu prljavštinu u automobil i napravite nered u vašim tepisima, možete napraviti korak napred i primeniti onoliko auto-adheziva za zaštitu tepiha koliko vam je potrebno da pokrijete područje ispod vaših stopala, na taj način izbegavši nevolje da čistite Vašu podnu dasku nakon lijepog piknika s voljenim osobama.

Alternativno, također možete primijeniti zaštitni film za ljepilo za auto tepih na razbijenim prozorima, jer njegov debeli plastični sloj može držati zajedno i spriječiti dodatna oštećenja, kao i spriječiti nakupljanje prljavštine i prašine unutar pukotina prozora dok ih ne popravite.

možda imate na umu, jednostavno prestanite čitati ovaj post i naručite svoj film za zaštitu lepka za auto tepih sada!


image.png

2.jpg


image.png

201804261359273781145.png


image.png

Hot Tags: auto zaštitni tepih film, Kina, dobavljači, proizvođači, tvornica, prilagođeni, kupiti, cijena, OEM, za prodaju

Upit

You Might Also Like