Aluminijski zaštitni film za metalnu površinu

Aluminijski zaštitni film za metalnu površinu

Zaštitni film Za metalnu površinu uvod Jačina, trajnost i estetik metala čini ga idealnim materijalom za širok spektar primjena. U proizvodnji i građevinarstvu metali su dugo formirali okosnice na koju se gradi savremeni život i industrija. A ipak metal...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvođenje

Snaga, trajnost i estetik metala čini ga idealnim materijalom za širok spektar primjena. U proizvodnji i građevinarstvu metali su dugo formirali okosnice na koju se gradi savremeni život i industrija. A ipak metal je i trendi "novi" standard za dizajn u kućnom i uredskog namještaja, kao što su aparati od nehrđajućeg čelika i završeci koji su u potražnji za svojim ugladnim lusterom, trajnosti i lakim održavanjem. Ali, za sve njihove prednosti, metalne površine nisu imune na oštećenja i trošenja, posebno tokom izmišljotine i procesa dovršetaka. Metalne površine mogu biti omamljene tragovima brbljanja, ogrebotinama ili vijugama, ili kontaminirani raspršivacima, otapačima, prašinom i slično.


Potencijalne opasnosti za vaše metalne površine naišle su tokom:

Strojno četkanje

Poliranje Rezanje

Savijanje zavarivanje

Montaža slika

Rukovanje isporukom

Instalacija skladišta

Oštećenje metalne površine na bilo koji korak može biti skupo, stavljajući pritisak i na vašu timeline i na vašu donju crtu. Možete spriječiti da se takva oštećenja pojave s Surface Armor metalnim zaštitnim filmom. Naši zaštitni filmovi pružaju privremenu barijeru koja može apsorbirati ogrebotine ili ogrebotine i blokirati bilo kakve tekuće ili čvrste kontaminacije. Tanki, jednokratni film se može brzo oljuštiti po isporuci u sljedeću fazu proizvodnje, ili do samih krajnih kupaca. Nosimo zaštitne filmove za pokrivanje gotovo bilo koje vrste metala, i možemo vam ga isporučiti u veličini i obliku koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

8.jpg


image.png


image.png


image.pngOvdje su naši kontakt podaci:

E-mail: zakiliu6688@aliyun.com

Mobilni:+86 13771063101

Za više informacija o tome kako odabrati zaštitni film, ili kako bi vam se uzorci danas dopremili, kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila !

Hot Tags: Aluminijski zaštitni film za metalnu površinu, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, prilagođeni, kupuju, cena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like