Aluminijski lim zaštićen zaštitnim filmom u boji

Aluminijski lim zaštićen zaštitnim filmom u boji

Zaštitni film aluminijskog lima u boji zaštićen bojama ShengFa zaštitni film u boji aluminija nudi stabilan kapacitet prianjanja, lako se nanosi i ne ostavlja trag nakon uklanjanja. Ovaj proizvod može učinkovito zaštititi površinu robe od ogrebotina, oštećenja i onečišćenja tokom ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod

ShengFa zaštitni film od aluminijskog lima u boji zaštićen je stabilnim sposobnostima prianjanja, lako se nanosi i ne ostavlja zaostatke nakon uklanjanja. Ovaj proizvod može učinkovito zaštititi površinu robe od ogrebotina, oštećenja i onečišćenja tijekom transporta i ugradnje. Ovaj film se široko koristi za zaštitu poliranog površina, zamrznuta površina, brušena površina i toplo obojena površina aluminijskih ploča u procesu transporta, skladištenja, obrade i ugradnje.Ova se koristi za razdjelnike, pregrade u uredima, restoranima, hotelima, bolnicama, široko hvaljena zbog svog luksuznog izgleda i atraktivnog dizajna. Ovaj asortiman proizvoda nudi se u različitom modnom dizajnu prema različitim potrebama naših kupaca.

image


Deatails

ime proizvoda

Aluminijski lim zaštićen zaštitnim filmom u boji

Dostupne boje

Prozirni, plavi, bijeli ili drugi (mogu se štampati po narudžbi)

Ekološki

Da

Sirovina

PE

Lepak

Da

Vrijeme isporuke

Dostavlja se u roku od 7-30 dana nakon uplate

Min order

10.000 kvadratnih metara

Posebni zahtevi

Prema zahtevima kupaca


Primjena

Zaštitni film aluminijskog lima može pružiti idealno rješenje za sve vrste aluminijskih površina.


Proces proizvodnje

5604199cf845d5e365805697f7f06f9.jpg


Naše ambalažno&pojačalo; Dostava

18_.webp.jpg


Naše prednosti

1. Tvornička cijena - proizvođač smo i imamo svoje trgovačko poduzeće, tako da možemo direktno izvesti na vas kako bismo bili sigurni da ćete dobiti tvorničke cijene.

2. Poslovno iskustvo - ovim poslom se bavimo od 2003. godine i imamo dobro iskustvo.

3. Kontrola QC - Imamo kompletnu opremu, uključujući mašinu za puhanje, mašinu za štampanje, mašinu za puhanje, mašinu za sečenje.

4. Pogodan prevoz - Naša fabrika nalazi se u gradu Wuxi, provinciji Jiangsu, koja je vrlo blizu Šangaju. Pogodan je za isporuku'Evo naših kontakt podataka:

E-mail: zakiliu6688@aliyun.com

Mobilni telefon: +86 13771063101

Ako ste zainteresirani za neki od naših proizvoda, molimo vas da nas kontaktirate. Veselimo se izgradnji poslovnog odnosa s vama!

Hot Tags: Zaštitni film od aluminijskog lima u boji, Kina, prodaja, proizvođač, tvornica, prilagođen, kupi, cijena, OEM, na prodaju

Upit

You Might Also Like